Относно магиите 

Те могта да бъдат от различно естество и да действат по различен начин на определен човек .Няма магия която да не действа. Колкото и да казвате "Аз не вярвам и мен не ме  хваща " това изобщо не е така .

Лошото е ,че колкото по дълго  действа , толкова по лошо удря .

 

Менталните магии действат най- бързо и могат да унищожат човек за няколко часа. Те удрят предимно слънчевят сплит . и 4 та чакра която е свързана със сърцето .  При тромб или стеснени кръвоносни съдове фаталния край е много вероятен.На този принцип се изготвят магиите в Русия и близките  руски републики .

 

Относно вудо магиите самият принцип е ,че блокират енергийните канали на жизнената енергия .По самото тяло текат жизнени енергии които са обеснени по подробно от китайската медицина. Има точки ,които ако се блокират може да настъпи смърт в рамките на 24 часа

 

В България не сме толкова лоши  ,по принцип не желаем смъта на близки .Преобладават магиите за любов и най- много да действат за проблеми в здравословен аспект и да не върви в семейството както във финансов така и във здравословен аспект .Тук  в пълна сила важи  поговорката " Аз може да съм зле но комшията да е по зле".

 

 Няколко признака дали имаме магия

Миглите  на очите падат рязко надолу или се къдрят .

Често се появяват тъмни кръгове под очите .

По често се разболявате и имунната систена на моменти трудно се преборва с болестта .

Ако е засегната 4-та чакра се получава изтръпване на лява ръка десен крак .

Забавени реакции 

Трудно вземане на по сериозни решения .Липса на собствено мнение.Понякога се получава залитане  и проблеми с кръвното налягане .В някой от случаите се получава и повръщане .

Липса на сън  .

Безпричинна раздразнителност.

 

Контакти:

гр. Варна ул. Поп Харитон № 8
( под районен съд)

Карта      

+359 894 835 995

+359 877 137 175

 email:  mima_c@abv.bg

         mima.c.nikolaeva@gmail.com

Skype:           mimi7508

       Mariyana Nikolaeva