връзка с починали 

Този метод се използва предимно за родовите проклятия и за да се помогне да се запази семейството да не се "разпилее" .Това е най   сложният метод и се прави от опитен специалист  ,защото когато се призовава духът на починалият трябва да се знае точно кога е починал и на кое енергийно ниво е в момента  ,трябва да се извика да се захрани с енергия и после да се върне там откъдето е дошъл .

Има си точно определени молитви и ако се прави от неопитен ЕКСТРАСЕНС ,той рискува самият дух да го обсеби.

3.1.За  връзка с починал зависи каква религия изповядва  ако е християнин се изисква цвете в саксия със червен или бял цвят .  Ако имате и снимка на починалия също спомага ,за по бърз и точен контакт .Може да се ползва и дреха  или вещ която носи енергетиката на човекът .

 3.2 За връзка с мисюлманин се носи цвете в саксия с бял или червен цвят и бяла свещт от магазина обикновенна домакинска .Дреха и снимка също ще спомогнат за по добрият контакт .

3.3 За починал католик

се носят три броя бели свещи ,червен конец, кристална купа , цвете в саксия с бял или червен цвят  ,задължително данните на починалия имента и дата на раждане месец и година и времето през което е починал .

П.С. ако идвате за връзка с починал  няма как да стане в един астронимичен час така ,че предупреждавайте и е желателно ако искате да си гледате за в бъдеще да стане в друг сеанс

 

Контакти:

гр. Варна ул. Поп Харитон № 8
( под районен съд)

Карта      

+359 894 835 995

+359 877 137 175

 email:  mima_c@abv.bg

         mima.c.nikolaeva@gmail.com

Skype:           mimi7508

       Mariyana Nikolaeva