ВАЖНОВ какво се  състои основно моята работа  .

 

 ГАДАЕНЕ 

 

 За да се осъществи връзката  е нужна снимка и данните на човека на когото ще се гледа  .

 Времетраенето за един сеанс е 30 минути така, че ако имате въпроси е желателно да ги зададете още в началото .

 

Имайте предвид ,че живота на човек е като отворена книга и ако ми посочите коя страница  да ви прочета ще ви прочета точно това което ви интересува.

От вас зависи за какво точно искате да ви се гледа. Дали повече за бъдеще или за миналото .

 

Здраве

 

Констатиране на здравословни проблеми и развитието им във времето .

 

МАГИЙ И РОДОВИ ПРОКЛЯТИЯ

 

Констатиране на родови проклятия и  магии  и методът за тяхното отстраняване .Но ако имате  родови проклятия и магии със наслагване една върху друга т.е правени като поредица няколко пъти ,тогава е желателно да си предвидите 60 мин. за работа  ,като съответно и  времето и таксата се увеличават .

 

 ОТВАРЯНЕ НА ПРЕДХОДНИ ЖИВОТИ 

 

Отваряне на предходни животи и съответно диагностика за кармични натоварвания и влиянията им на сегашния живот.

Диагностика  на здравословни проблеми от предходен живот и съответно остатъчно влияние върху сегашното състояние .

Това се прави само при нужда защото изисква много време и енергия.

Имайте в предвид ,че за едно гадаене на един човек  за един сеанс аз изразходвам енергията която изразходва един работник за цяла седмица .

 

 ВРЪЗКА С ПОЧИНАЛИ

 

 

Този метод се използва предимно за родовите проклятия и за да се помогне да се запази семейството да не се "разпилее" .Това е най   сложният метод и се прави от опитен специалист  ,защото когато се призовава духът на починалият трябва да се знае точно кога е починал и на кое енергийно ниво е в момента  ,трябва да се извика да се захрани с енергия и после да се върне там откъдето е дошъл .

Има си точно определени молитви и ако се прави от неопитен ЕКСТРАСЕНС ,той рискува самият дух да го обсеби.

3.1.За  връзка с починал зависи каква религия изповядва  ако е християнин се изисква цвете в саксия със червен или бял цвят .  Ако имате и снимка на починалия също спомага ,за по бърз и точен контакт .Може да се ползва и дреха  или вещ която носи енергетиката на човекът .

 3.2 За връзка с мисюлманин се носи цвете в саксия с бял или червен цвят и бяла свещт от магазина обикновенна домакинска .Дреха и снимка също ще спомогнат за по добрият контакт .

3.3 За починал католик

се носят три броя бели свещи ,червен конец, кристална купа , цвете в саксия с бял или червен цвят  ,задължително данните на починалия имента и дата на раждане месец и година и времето през което е починал .

П.С. ако идвате за връзка с починал  няма как да стане в един астронимичен час така ,че предупреждавайте и е желателно ако искате да си гледате за в бъдеще да стане в друг сеанс .

 

 

 Восъколеене

 

ТОВА Е МЕТОД ЗА ЕНЕРГИЙНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ЧАКРИТЕ И МЕТОД ЗА ОТНЕМАНЕ

НА ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ НА ЧОВЕК. РАБОТИ СЕ С ЧИСТ ПЧЕЛЕН ВОСЪК ,МАСЛА И БИЛКИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ РИТУАЛА МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛВАТ И СВЕЩИ С РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ

 

ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА ЗА КАКВО Е РИТУАЛЪТ .

 

А ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗА

 ПРЕМАХВАНЕ НА СТРАХ

ЗА ПРОБЛЕМИ И ДЕФЕКТИ В ГОВОРА НА МАЛКИ ДЕЦА 

ЗА НАПИКАВАНЕ ПАК ПРИ МАЛКИ ДЕЦА

ЗА   БЕЗСЪНИЕ

ИЗПОЛЗВА СЕ ЧЕСТО ПРИ БОЛНИ КОГАТО ЛЕКАРСТВАТА НЕ ПОМАГАТ И СЛЕД НЯКОЛКО СЕАНСА (СЛЕД КАТО СЕ ОТПУШАТ ЕНЕГИЙНИТЕ КАНАЛИ ) ТОГАВА И ЛЕЧЕНИЯТО ОТ ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ ИМА ПОЛУЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ.

За премахване на негативна енергия .

Никога не правя восъколеене по желание на клиентa. Само ако аз прeценя, че  имате нужда .

 

 

Курбаните

 

Това е ритуал който се прави за успех и просперитет в семейството .

И абсолютно задължителен ако имате 2 пъти  и повече смърт в семеството за кратък период от време .Като кратък период се има предвид  от една до две години, възрастта на починалите и дали са починали при неизяснени обстоятелства  .

Курбанът се прави за да се предпазят живите хора когато тъмната страна иска кръв тя си я взема под ена или друга форма .в случаят по-добре животното отколкото да прибере  човек .

 Има и още нещо което голяма част от хората незнаят. Ако в рамките на една година починат двама човека задължително се коли черна кокошка  след втората смърт за да не прибере още един .

 

Много хора незнаят но когато се прави курбан агнето се плаща двойно за да има по голям ефект .Курбани не се правят само по Гьоргьов ден. Те се правят при нужда и по всяко време .

Желателно е да се направи от специалист.

В миналото са използвали клада и са изгаряли жертвеното животно където ефектът от самият курбан е по голям и  ползата имайки и на предвид че огънят също е една от  природните стихии.

 

 

МИНЕРАЛИТЕ

 

За тях можем да говорим с часове, но най основното е ,че те присъстват под всякаква форма във нашето ежедневие. Те са в нашите тела и спомагат за по бързото въстановяване на организмът . Използват се в лекарствата  и са най -древният метод за лекуване на душата . Дори ако се разгледат в световен мащаб, те стабилизират енергетиката на земята ,а аз ги използвам за да стабилизирам вашата енергетика  .Това  е най -силният и стабилен метод за възтановяване, който въздейства директно на енергийната матрица на човек .

ПРЕДИ ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ МИНЕРАЛИТЕ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ МИНЕРАЛ КОЙТО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ И САМОТО БИЖУ НЕ Е САМО ЗА УКРАСА  .МИНЕРАЛЪТ ИМА ЕНЕРГИЯ И МНОГО БЪРЗО ПРАВИ ВРЪЗКА С  ТЯЛОТО НА ЧОВЕК .ТУК НЯМАТ НИЩО ОБЩО ЗОДИИТЕ, А ПО -СКОРО БОЛЕСТИТЕ ОТ КОИТО БОЛЕДУВАТЕ .

 

Чакрите

 

Разчитането  на чакрите е една много рядка дарба . В самата ни аура е закодирана информацията от предходните  животи.

За мен човек се състой от тяло и астрално тяло именно там е разликата между живите и мъртвите .Мъртвите притежават само астрално тяло ..т.е. енергията не се губи само се трасформира от един в друг вид.

 

При разчитането на аурата се вземат в предвид 7те чакри .7те енергийни канала ,цветът и интензитета и плътността на вълната за даден енергиен канал .

 

Относно магиите

 

Те могта да бъдат от различно естество и да действат по различен начин на определен човек .Няма магия която да не действа. Колкото и да казвате "Аз не вярвам и мен не ме  хваща " това изобщо не е така .

Лошото е ,че колкото по дълго  действа , толкова по лошо удря .

 

Менталните магии действат най- бързо и могат да унищожат човек за няколко часа. Те удрят предимно слънчевят сплит . и 4 та чакра която е свързана със сърцето .  При тромб или стеснени кръвоносни съдове фаталния край е много вероятен.На този принцип се изготвят магиите в Русия и близките  руски републики .

 

Относно вудо магиите самият принцип е ,че блокират енергийните канали на жизнената енергия .По самото тяло текат жизнени енергии които са обеснени по подробно от китайската медицина. Има точки ,които ако се блокират може да настъпи смърт в рамките на 24 часа

 

В България не сме толкова лоши  ,по принцип не желаем смъта на близки .Преобладават магиите за любов и най- много да действат за проблеми в здравословен аспект и да не върви в семейството както във финансов така и във здравословен аспект .Тук  в пълна сила важи  поговорката " Аз може да съм зле но комшията да е по зле".

 

 Няколко признака дали имаме магия

Миглите  на очите падат рязко надолу или се къдрят .

Често се появяват тъмни кръгове под очите .

По често се разболявате и имунната систена на моменти трудно се преборва с болестта .

Ако е засегната 4-та чакра се получава изтръпване на лява ръка десен крак .

Забавени реакции 

Трудно вземане на по сериозни решения .Липса на собствено мнение.Понякога се получава залитане  и проблеми с кръвното налягане .В някой от случаите се получава и повръщане .

Липса на сън  .

Безпричинна раздразнителност.

 

Уруки

 

Не трябва да се бърка урочасването със магията .Това се получава предимно при малки деца и има временен но бърз ефект .Детето става раздразнително започва да плаче и  се зачервява .Дете може да бъде урочасано и от роднини които му се радват .

Може да се получи и при върастни от ”лоши очи” ,при завист злоба .

 

Обсебването

 

То може да бъде частично ,т.е самият дух да чепрпи от енегията на така наречената жертва но да не му вреди  .При пълното обсебване се наблюдават две личности една в друга т.е два астрала едно тяло и духът на починалият превзема тялото на живят човек  и дори започва да говори и да действа така както никога преди. Неможе да разпонава близки и роднини или ги нарича с други имена ,това до някъде може да се дължи и на засядане между две прераждания и личноста да не осъзнава в кое измерение се намира .Това е най тежкият и сложен по своята същност проблем ,при който задължитено се отварят предходните животи отчитат се периодите на раждания на живот и периодите между преражданията , и се вижда откъде идват кармичните натоварвания . При такива случай се наблюдава двойнственно поведение или почти непознато поведение в което човек дори може да говори на чужди езици или да работи нещо съвсем различно от сегашната му работа .Случва се дори да обеснява че живее на съвсем друго място и общува със други хора .

 

Духовете в къщите

 

Ако чувате потракване или вратата се отваря ,или усещате стъпки ,или чуждо присъствие ,тогава в голяма степен мога да твърдя ,че имате духове в къщата .колкото по рано се отървете от тях толкова по добре за вас .

Никога не забравяйте че на всеки дух му трябва енергия и в случаят вие и вашето семейство го захранвате .

 

За какво можте да се обръщате към мен

1 относно здраве

2 корекция на съдбата

3 алкохолизъм

4 събиране на семейства

5 отнемане на негативна енергия

6 кармични натоварвания

7 родови проклятия

8 проблеми за деца

 

 

Контакти:

гр. Варна ул. Поп Харитон № 8
( под районен съд)

Карта      

+359 894 835 995

+359 877 137 175

 email:  mima_c@abv.bg

         mima.c.nikolaeva@gmail.com

Skype:           mimi7508

       Mariyana Nikolaeva