с т а т и и
Ясновидец: Политик от Брюксел - помагач на атентаторите

Мирише ми на изгоряла плът, скоро пак ще има взривове, предрича феноменът Марияна Николаева

Феномени         4 апр. 2016, 14:25

0 коментара

 

 автор

Любомир Старидолски

„Мистериите” на „Ретро” са единствената медия в света, прогнозирала в аванс атентатите в Брюксел. Още миналата есен в пророческа статия един от феномените у нас прогнозира, че в рамките на 5 месеца ще има атентати преди голям религиозен празник. Тогава помислихме, че това може да бъде Коледа, но се оказа Великден.

 

Сега, след като видението на варненския оракул Марияна Николаева се сбъдна, я накарахме да фокусира третото си око върху събитието, за което говори цял свят. Тук тя направи потресаващи разкрития, а едното от тях бе, че висш политик е замесен в пъкленото дело.

 

„В атентатите са замесени петима човека, но това, което не се знае, е, че те са имали помагачи от много високо ниво. Има човек, който е някакъв политик от висок ранг. Той има връзка с младо семейство. Жената работи в контраразузнаването. Виждам я, че тя е имала достъп и до Европарламента. Мъжът й също е замесен, но това още не се знае“, разкри потресаващи неща ясновидката. На въпрос дали не за замесени някакви чужди служби, тя не пожела да отговори от съображения за сигурност. Каза само, че камикадзетата са спонсорирани, но не от „Ислямска държава”.

 

Според прогнозата на Марияна от 3 до 6 месеца ще има силен пожар във висока сграда някъде в Германия или Холандия.

 

„Трудно може да се конкретизира, но нищо чудно и това да е атентат. Мирише ми на изгоряла плът. Отделно от седмица до месец ще има нова атака, но бързо ще бъде потушена. От информацията, която ми се дава свише, излиза, че Испания също е на мушката. Нещо на площад има да става там“, пророкува Николаева.

Тя заявява, че България не е застрашена, с изключение на бежанците, които по-сериозно ще тръгнат към нас. На въпрос, има ли някаква кармична причина всичко това да се случва на Стара Европа, феноменалната дама отговори така:

 

„Всички тези бежанци - араби, сирийци, афганистанци, в миналия си живот са били по концлагерите и колониални роби на Франция, Испания, Англия. Сега те искат от тези общества онова, което те са взели от тях преди векове. Интересно е, че по закона на кармата сред бежанците има и преродени немалко нацисти. Те са тези, които правят атентатите – в техния код са заложени жестокостта, подривните действия, да ставаш невидим в тълпата“, дава окултна трактовка на случващото се Марияна.

 

На подсъзнателно ниво инкарнираните хитлеристи сега искали отново да си върнат Германия и контрола над Европа. „И да ви кажа, имат голям шанс да им се получи. Това, което се случва, е началото на началото. Войната на страх и терор ще продължи през следващите 6 години“, предрече жената медиум.

Ясновидец №1: Внучето на Бойко ще си изкарва хляба с китарата на дядо си

Бездетните у нас са хиляди заради тежка карма

Феномени  12 фев. 2016, 08:00
3 коментара
Марияна Николаева стана победител в риалитото за ясновидци. Тя е чест гост и в руско-украинските състезания за екстрасенси, където нашенката мери сили с най-големите феномени на планетата. Попитахме варненския оракул какво предстои за България в близкото бъдеще.
 
- Привет, Марияна, предрекохте преди време за политически рокади след Нова година. Освен в образованието, къде може да има още смени на министри ?
- Ще има още поне две рокади. Първата ще бъде в сектора на МВР или отбраната. Някакъв нисък мъж с гола глава ми излиза, който може и коса да си е присаждал – той си отива от кабинета. На негово място ще дойде висок човек, който има някаква връзка с Бургас - родом е от там или е работил в района. Той бързо ще влезе в работен режим. Другият сектор, в който виждам промени, е свързан с горите и водите. 

- Това може да бъде или земеделското, или Министерството на околната среда? 
- Към края на март изведнъж ще има някакъв проблем там и ще се наложи да я подменят. Министърката е с високо чело, вероятно е в земеделието. На нейно място ще дойде друга, т.е. ведомството пак ще е в женски ръце. 

- В такива вече премина просветата ни, каква е прогнозата ви за Меглена Кунева? 
- Това, което за нея ми се дава като информация, е, че ще се справи на що-годе прилично ниво. Тя ще раздели някои предмети, които се водят като едно направление, ще промени някои хорариуми и т.н. Ако обаче иска хората да я запомнят с нещо добро, Кунева ще трябва да се върне малко към старите програми на обучение, които са се доказали. В момента математиката е сложна. Има такива ребуси и логически задачи, които навремето само на олимпиади се даваха и в кръжоците. Следващото нещо, което е добре да се направи, е връщане на предмета „Труд и творчество” от едно време. Срамота е едно момиче X-XI клас да не може да сготви една супа или да зашие едно копче, а момчетата един пирон не умеят да забият. Само с висшисти и хуманитаристи няма да се стабилизира икономиката ни, трябва ни производство. Средното образование трябва да стане много тясно профилирано. 

- Стабилно ли е правителството на Бойко Борисов, някои анализатори вече побързаха да го отпишат? 
- По мое мнение през 2016 г. Бойко Борисов има голям шанс да се измъкне само с промени в кабинета или да пренареди коалицията. А това ще се наложи, защото Реформаторският блок ще се разцепи. Там ще се образува нова партия, в която ще влязат много млади хора. Те ще се мъчат да прокарат промени в различни области, в това число и образованието. 

- А можете ли да кажете в какво поприще ще се развива първото внуче на премиера? 
- От информацията, която ми се дава по неговата дата на раждане, то ще наследи афинитета към изкуствата на дядо си (Бойко Борисов рисува и свири на китара - б.р.). Ще рисува, ще пее, ще свири, широка творческа личност. Чух, че някои астролози го гласят за политически лидер, за математик, а той въобще няма да иска да се тормози. Много неща ще му се удават, но ще си поеме по свой път в сферата на музиката. 

- Как по рождената дата може да се види миналото, настоящето или бъдещето на човека? 
- Колкото феномени - толкова и теории, аз мога да говоря конкретно за себе си. При мен информацията идва на ниво усещане. След това ми изникват определени картини. Аз хващам една и вече й правя разрез. Ако се фокусирам, тя се разделя на няколко по-малки картини, които дават допълнителни детайли. Така преценявам за дадено събитие дали ще се случи и кога. 

- Къде според вас се пази тази невидима информация – в аурата на човека или във вселенското информационно поле, което някои наричат Акашови записи? 
- Намира се и на двете места, а може би и на много повече. Всъщност ще ви дам следния пример. Когато включите компютъра си, той зарежда своя памет от харддиска. Обаче този компютър сам по себе си няма да е много от полза, ако не е свързан с интернет, където може да получите достъп до огромна база данни. Например аз, като черпя информация за вас, може да бъде от аурата ви, но чрез т.нар. вселенски интернет мога да се включа към някой починал и да ми разкаже много неща. 

- Но няма ли опасност да попаднете на някой зловреден дух или призрак?  
- Този риск е реален. Ето, много от колегите ми чуват нещо като глас в главата си, който им казва това или онова. Но чий е този глас, подвежда ли ги, това никога не може да се установи. А тези невидими създания не са само духове, след тях има извънземни и други форми на живот. Също както във „Фейсбук”. Има някакви фалшиви профили, някой ви пише остреща, но вие не знаете какви са неговите намерения, искрен ли е в това, което ви казва. В невидимия свят се случва нещо подобно. Затова аз винаги се застраховам, като извиквам картини в мозъка си. Оглеждам образа от няколко страни, за да хвана логическа последователност в дадено събитие. Ако нещо липсва, то вероятно се касае за неточност и това нещо няма шанс да се случи. 

- В приемните на ясновидците може да се направи една представителна социологическа извадка за проблемите на българина. За какво най-често ви търсят хората? 
- За какво ли не – идват след кражби, за изчезнали хора, за семейни проблеми. Напоследък идват много бездетни двойки. Наскоро имах случай за партньори с 4 пъти инвитро, но не им се получава. А и двамата са клинично здрави. Установих, че проблемът е в биоенергийните нива на кармата. В предишен живот жената е убила детето си и в този Господ не иска да й дава да зачене отново. Но не заради самото бебе, а заради нея. Травмата в душата й още е прясна и ако тя забременее, ще отключи някакво психоемоционално заболяване, което няма да я отведе до добър край. Тук може да се помогне с някакъв тип регресия и връщане към миналия живот за изчистване на травмата. 

- Светогорски монаси казват, че днес Господ заключва утробата по необясними за нас причини. Защо напоследък масово по света и у нас хиляди двойки имат проблеми със зачеването? 
- Вероятно не всичко знаем, има си Божи тайни. Това, което аз съм установила, е, че забременяването много зависи от състоянието на теменната чакра (Седми енергиен център - б.р.), която се намира на върха на фонтанелата. Преди една жена да забременее, тази област се разширява и от там започва да постъпва двойно количество висша енергия, която подготвя тялото на бъдещата майка. Всичко това обаче не се случва, ако в човека няма строг баланс между духовното и материалното мислене. През последните години много хора изпростяха и мислят само за пари. При други проблемът е стресът и различните страхове - от недоимъка, от това, че ще бъдат изгонени от работа или пък няма да могат да си плащат кредита. Всичко това, което е материално, затваря портала в нас за тази енергия, отговорна за зачеването. 

- А доколко е вярна езотеричната теория, че много от психично болните са обсебени от духове? 
- Седмата чакра отговаря и за менталната ни енергия. Ако се наруши нейната цялост, то веднага се появяват различни психични отклонения. Успоредно с това такива хора са и по-лесни за манипулиране от страна на духовете и призраците, които бродят край нас. Наскоро имах случай с едно изчезнало момче от Турция. То е малко по-лабилно психически и в този смисъл - по-уязвимо на външна атака. Когато дойдоха родителите му, видях, че детето е обсебено от духа на удавник в Черно море. Знае се, че то е хванало автобуса за България, но от автогарата дирите му се губят.
 
- Каква е целта на призрака? 
- Покойникът навремето се е изселил заради възродителния процес. Сега той иска да се върне на родното си място, за да поиска някаква прошка от родителите си. Проблемът е, че духът на удавника не осъзнава, че от тогава е минало много време и близките му вече не са живи.
 
- Накрая да ви попитам докога ще продължи топлото време у нас, свърши ли зимата? 
- Горе-долу свърши. Февруари ще бъде сравнително мек, -2 и 5 градуса ще са средните температури. Сняг може да валне тук-там, предимно в Южна България. Март ще бъде хладно, с изненадващи и обилни дъждове. Пригответе се и за дъждовен август. 

- Каква е прогнозата ви за 2016 г., грози ли ни нещо като катаклизъм или масова епидемия от рода на вируса „Зика”? 
- Масовите епидемии сами си ги предизвикваме с това смесване на населението. 

- Искате да кажете, че глобализацията е причината за тия вируси?  
- Точно така. Преселенията водят до пренос на вируси, които се кръстосват с други. Организмът на самите хора е пригоден за топъл климат и изведнъж отиват на студено и обратно. Това създава благоприятна среда за развитие на болести, които използват тялото на човека като инкубатор.Що се касае до природните катаклизми, не виждам нищо притеснително, а и да усетим нещо, ще е около нас. Малко по-силно ще друса в Румъния и в Турция. В южната ни съседка ще бъде най-силното земетресение - около 6-а степен по Рихтер. Ще има пострадали къщи. В Гърция около 7-ия месец ще друсне леко. Не мога точно да определя дали през 2016-а или 2017-а, но в Индия определено ще има много силно земетресение. Виждам, че там направо земята ще се разцепи. През лятото ще паднат още два самолета, един руски и един на немска компания. При немския ще има поставена бомба.

 


Марияна Николаева - шепот от  отвъдното

Марияна Николаева, победителката от втория сезон на шоуто „Ясновидци“, вижда живота на хората като на филм и не се страхува от нищо – защото за нея няма неизвестни 

На пръв поглед изглежда съвсем обикновена жена. Докато не видиш очите й и начина, по който те гледа – все едно вижда вътре в теб. 33-годишната пощенска служителка от Варна се справя и с най-трудните изпитания и вече е толкова известна, че телефонът й загрява от хора, които се надяват да им помогне, а съпругът й е влязъл в ролята на неин секретар. Няколко месеца, преди да се яви на кастинга за „Ясновидци“, й се случила странна случка – непозната жена я погледнала на улицата, назовала я по име и й казала, че ще стане известна. Не само мистериозната колежка-гадателка познала съдбата на Марияна. Самата тя видяла, минути преди да обявят победителя в шоуто, сияние на човек на пиедестал, който протягал към нея ръце и я канел при себе си. Преди шоуто Марияна никога не се е занимавала професионално с гадателство и само близките и колегите й знаели за дарбата й. Сега е решила, че иска да се научи да лекува, а не само да гледа бъдещето, за да може истински да помага на болните, особено на децата.  

Story: Казваш, че можеш да „виждаш хората“? Какво значи това?
Марияна: Значи, че ги виждам и отвътре – като здравословно състояние, и отвън – виждам аурата, излъчването им. От там вече нещата се подреждат като минало, настояще и бъдеще. Започват да ми се наслагват картини като на филм. Някога не мога да стопирам самата картина, всичко се движи доста бързо и е трудно да се видят подробностите. Имената и датите пък ми излизат като надписи.

Story: Има ли добри и лоши аури?
Марияна: Има. При по-спокоен и уравновесен човек аурата е цялостна, докато при нервните, които постоянно са под напрежение, тя е накъсана. Така е и когато има злоба, завист, желание за мъст. Трябва да се изчисти аурата, за да може човекът да продължи напред.

Story: Можеш ли да контролираш това, което виждаш?
Марияна: Мога, но понякога като че ли нещо става и ме застопорява. Човек идва за даден проблем, а излизат съвсем други работи. Наскоро дойде една жена. За нея постоянно виждах ограда с камъни, а тя не се сещаше за такава ограда. Като се прибирала, се поогледала и видяла къде се намира оградата. Оказало се, че там има направена магия. Казах й какво трябва да направи, за да я премахне. Жената имаше проблеми с бизнеса си. Скоро ми се обади, че общо взето, нещата при нея се оправят. Ако нещо застопорява бъдещето, то ми излиза постоянно като пречка и не мога да видя нищо нататък.

Story:
Ти откъде знаеш да разваляш магии, учила ли си се от някого?
Марияна: Не съм се учила от никого. Но ми излиза точно какво и как трябва да се направи, пак като картина, и за всеки човек е различно. Примерно за болестите излизат билки, виждам ги като растения и даже понякога не ги познавам кои са. Ходя по билковите аптеки, описвам им билката и те започват да ми показват различни, докато я позная.

Story: Има ли някой в рода ти, от когото си наследила дарбата?
Марияна: Не знаех, но ми казаха наскоро, че моят дядо, когото не помня, защото почина, когато бях много малка, също е имал такава дарба. Стоял, гледал хората в очите и им казвал какво ще стане и какво трябва да направят.

Story:
Как го усети, какво се случи с теб?
Марияна: Откакто се помня, виждам така. В началото, като бях много малка, си мислех, че всички виждат така, както аз, после се оказа, че това не е вярно. Досега много не афиширах това, което мога, не практикувах. Започнах да гледам по-активно след предаването. Но винаги съм се опитвала да предпазя хората около мен по един или друг начин.

Story: Може ли да се предотврати лошата съдба? Ако на човек му е писано да се разболее или да умре, не дай Боже, можеш ли да му помогнеш?
Марияна: Може, но зависи за какво става дума. Ако човекът е млад, ако болестта е в началото, може да му се помогне да не се доразвие. Ако се вижда смърт, която е от някакъв инцидент, нещастен случай, тя може да се избегне, като се предупреди човекът.

Story: На себе си познаваш ли?
Марияна: Аз повече гледам на мъжа ми и оттам виждам какво ще стане с мен. Основните неща от живота си ги виждам. Но не искам да говоря за себе си.

Story: Имаш ли деца?
Марияна: Две. Каката е в ІV клас, а малката е на 4 и половина.

Story: Тяхното бъдеще знаеш ли го?
Марияна: Там много-много не смея да пипам, но виждам някои работи. Когато каката беше малка, казах на мъжа ми, че тя  ще си замине от нас, защото ще живее някъде извън България и затова трябва да си имаме второ.

Story: Децата ти проявяват ли някакви паранормални способности?
Марияна: На мен ми се струва, че малкото има. Следя го, защото малките деца са по-чувствителни, те виждат много повече неща, отколкото възрастните. Впоследствие тези способности закърняват и затова трябва да се развиват. Вярно е, че има много развинтена фантазия, но понякога си мисля, че някои от нещата наистина ги вижда – умрелите например. Взимала съм я с мен в чужда къща и тя казва: „Мамо, там има нещо, виждам една жена“ – и там наистина има жена.

Story: Значи ти виждаш призраци?
Марияна: Да. Не викам умрели, но ако мъртвият има някакъв проблем, иска да каже нещо на близките си, той сам идва.

Story: Страхуваш ли се от нещо?
Марияна: По-скоро се притеснявам. И се ядосвам, като се опитвам понякога да предотвратя нещо, а то се случи. Също и когато кажа на някой какво трябва да направи, за да му се помогне, а той си мисли, едва ли не, че аз с вълшебна пръчка ще оправя нещата, без неговата помощ.

Story: Виждаш ли по-глобални неща? За България например?
Марияна: Спокойна съм донякъде за страната ни. Всички говорят за кризата, но тя, така или иначе, ще отмине, образованието ни е на много високо ниво и много млади хора останаха да работят тук. Някакво голямо предприятие бях видяла да се отваря тук, с много работна ръка, така че хората трябва малко от малко да се успокоят. Не виждам България в лоша светлина.

Лидия Спириева


Story бр 27

 

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

1

-bTV, Новини | Евелин Илиев | юни 14, 2009 at 11:36:36


Вчера вечерта бе излъчен финала на най-необичайното риалити шоу в ефира на България – “Ясновидци”. Изненадващо за мнозина се оказа, че тихата, скромна Марияна се е справила успешно в 17 изпитания по време на сезона, а не е проявила дарбата си в едва осем, и именно тя спечели второто издание на този експеримент. По време на сезона ясновидците разследваха два особено заплетени криминални случая, сред които и убийството на сестрите Белнейски; сблъскаха се с историята на тайнствената Елеонора Крюгер, за която има съмнения, че е принцеса Анастасия, играха на руска рулетка, предсказваха бъдещето, изследваха миналото на хилядолетен череп, потопиха се в човешките грехове, разкриваха сложни биографии и усещаха енергията на бедствия.

Една от най-големите мистерии на сезона беше съставът на тайнственото жури, което оценяваше участниците в “Ясновидци”. Миналата година това бяха професионален психолог, пенсиониран криминален следовател и легендарен илюзионист. Тази година журито бе скрито зад маски и до последния епизод не бе ясно кой или какво се крие зад тях. Всъщност ясновидците бяха оценявани по сложна, но справедлива схема. Екипът реши обикновените хора да оценяват ясновидците. За целта всяко заснето изпитание бе изпращано още преди излъчването на трима различни души, подбрани с помощта на различни агенции. Това са хора с различни професии, от различни населени места и на различна възраст. Тримата, независимо един от друг, даваха своите оценки и така “класираха” представянето на ясновидците. Всяко следващо предизвикателство бе гледано от трима нови зрители, които даваха своите оценки. Така общо над 70 души оценяваха ясновидците и определяха кой докъде ще стигне в предаването. Тези, чиято сборна оценка от всички изпитания до момента, бе най-ниска, първи напуснаха предаването. Христо, Михаил и Марияна пък бяха определени от тези случайно подбрани хора да стигнат до финала. В крайна сметка в мъжкия сезон на “Ясновидци” победител отново се оказа жена.

 

 

 

 

 

 

 

 

Победителката в "Ясновидци" Марияна Николаева вижда духовете на мъртвите

Размер на шрифта:
Статията е видяна 856 пъти

И към дъното да тръгнеш дори, ще съм с тебе. Чуваш ли? И каквото мога и не мога ще ди дам. Няма никога да те предам.

Този рингтон от песен на Ивана звучи, когато се обадите на телефона на победителката във втория сезон на "Ясновидци" Марияна Николаева. 33-годишната варненка, която работи като пощальон в Централната поща в морската столица, се справи успешно със 17 от общо 25 изпитания в риалити формата и изпревари конкурентите си. Тя получи своя медальон на победител на финала, който бе заснет на Белоградчишките скали. Марияна е омъжена, с две деца. Съдбата я е изправяла пред различни изпитания, но тя винаги е излизала победител.


- Марияна, как се промени животът ти след "Ясновидци"?

- Много натоварено стана. Доста хора ме търсят. Някои имат за решаване съдебни дела, други са със здравословни проблеми, а младите най-често питат за любов.

- Кажи някои от по-интересните случаи.

- Една жена дойде при мен, след като две години беше ходила по доктори. Те обаче не могли да й поставят диагноза. Срещнахме се, казах й какви изследвания да си направи и вече се знае от какво страда. На друга жена от четири месеца не й беше идвал мензисът. Щом седна на стола при мен, и дойде. Варненка пък ми се обади, че са й изчезнали 20 000 лева. Видях къде са и тя ги намери.

- С кои твои постижения си гордееш?

- Преди да участвам в "Ясновидци", постоянно се виждах с една бъдеща майка, която имаше проблеми с бременността. Наблюдавах я и й помагах.

 

Контакти:

гр. Варна ул. Поп Харитон № 8
( под районен съд)

Карта      

+359 894 835 995

 

 email:  mima_c@abv.bg

         mima.c.nikolaeva@gmail.com

Skype:           mimi7508

       Mariyana Nikolaeva